image1 image2 image3

"Thuisvoelen is ontspannen"

A&J interieur


Je huis, een thuis.

Uw woning is een weerspiegeling van uw persoonlijkheid. Uw voorkeur voor bepaalde tinten, meubels en materialen maken van uw huis een plek waar u tot rust kan komen en uzelf hervindt, en daar helpt A&J u graag mee verder!

Waarom zou u uw interieur negeren of onderwaarderen? Uw interieur en de meubelen die erin thuis horen maken immers deel uit van uw directe leefwereld. Zij zorgen immers voor een warme verwelkoming na een drukke werkdag, zijn uw visitekaartje bij uitstek wanneer familie en vrienden op bezoek komen, en vormen bijgevolg een afspiegeling van uw eigen creativiteit en persoonlijke smaak.

Redenen te meer om er voldoende aandacht aan te besteden en er wat vaker bij stil te staan!

In onze winkel hebben wij alvast een waaier van de beste interieur accessoires uit verschillende prijsklassen, waardoor we met elk budget een unieke leefwereld kunnen scheppen die uw persoonlijkheid in de verf zet.

Het stokpaardje van A&J Interieur is het inrichten van woningen. Wij specialiseren ons naast het schilderwerk ook in behangpapier, gordijnen, vloerbekleding en allerlei interieuraccesoires.
Iedere woning is anders en heeft aparte eigenheden. Jouw interieur verdient dus een individuele aanpak.
Daarom komen wij graag ter plaatse een kijkje nemen zodanig dat we kunnen we zien of iets al dan niet past in jouw woning.

We komen gratis meten en maken een gratis prijsofferte!